Col·laboracions

[Universitat Autònoma de Barcelona] Postgrado Competència Digital Docente – Taller de fabricación digital (6/2021)

[GENCAT – Departament d’Educació] “OpenFAB, generar i compartir coneixement a la ciutat“. XI Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2020)

[Ajuntament de Barcelona] Presentació de l’experiència “OpenFAB, generar i compartir coneixement a la ciutat” a l’esdeveniment Smart City Week. (11/2020)

[GENCAT – Departament d’Educació] Participació en el seminari web de programació i robòtica educatives “Pensament Computacional Desendollat, Scratch i App Inventor“. (10/2020)

[Fundació Jaume Bofill] Participació en el webinar “Quan el territori esdevé escola” a l’espai “Com fer de la ciutat un context d’aprenentatge vivencial a partir dels interessos dels infants i joves?” (7/2020)

[Escola Octavio Paz] “Laboratoris de cultura digital”, assessorament en tecnologia educativa al claustre de l’escola. (7/2020)

[GENCAT – Departament d’Educació] “Moviment maker a les aules del Raval“. X Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2020)

[Ajuntament de Barcelona] Presentació del projecte educatiu “El moviment maker a les aules del Raval” a l’esdeveniment Smart City Week. (11/2019)

[Fundació Jaume Bofill] Acompanyament a projectes educatius. Jornada de cloenda de la Crida Centres Educatius 360. (6/2019)

[GENCAT – Departament d’Educació] “Disseny i creació en 3D aplicat a projectes d’aula STEAM“. XI Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2019)

[Fundació Jaume Bofill] Ponència “Moviment maker: creativitat i comunitat”. Contagia’t de la mirada 360! Jornada d’experiències educatives en xarxa. (5/2019)

[Ajuntament de Barcelona] Participació a la taula rodona “Educació, aprenentatge i tecnologia. La fi de les disciplines?Mobile Week Barcelona. (2/2019)

[GENCAT – Departament d’Educació] Taller “La competència digital dels docents: Anàlisi de recursos digitals per al disseny d’activitats i la planificació didàctica“. Trobada pedagògica “COMPETIC: Perspectives de futur”. (11/2018)

[Ajuntament de Barcelona] Ponència “Sostenibilitat i moviment maker a les aules” a la sessió “Repensar LA CIUTAT, perquè sigui igualitària, resilient i oberta” de l’esdeveniment Smart City Week. (11/2018)

[DSI4EU] Participació a l’activitat “Cómo maximizar el impacto social a través de la educación” del Cluster Skills and Learning del projecte Digital Social Innovation. (10/2018)

[GENCAT – Departament d’Educació] Taller “Pensament computacional“. Jornada eXplora STEAM. (7/2018)

[GENCAT – Departament d’Empresa i Coneixement] Coordinació “Taula rodona sobre moviment maker i emprenedoria“. Barcelona Startup City Seminar. (7/2018)

[GENCAT – Departament d’Educació] “El pensament computacional, un camí per desenvolupar competències a l’aula“. X Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2018)

[STEAM Conference] Taller “Disseny i creació en 3D amb Beetle Blocks i Tinkercad aplicat a projectes STEAM“. STEAMConf 2018 (4/2018)

[GENCAT – Departament d’Educació] Comité organitzador. II Jornada de Tecnologia Digital i Educació Artística. (3/2018)

[GENCAT – Departament d’Educació]  Taller “Programació visual per blocs i la fabricació digital“. Robibaix, trobada d’intercanvi experiències de programació i robòtica al Baix Llobregat. (5/2017)

[GENCAT – Departament d’Educació] “Tecnologia creativa: el moviment maker a l’aula“. IX Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2017)

[GENCAT – Departament d’Educació] “Descobrim i aprenem a programar junts amb ScratchJr“. II Jornada TAC 0-8. (9/2016)

[Universitat Pompeu Fabra – Universitat Oberta de Catalunya] “Tecnologies creatives a l’aula.  Programació i robòtica educativa“. Màster de Formació de Professorat de Secundària UPF-UOC. (5/2016)

[GENCAT – Departament d’Educació] “Inclusió digital i robòtica educativa“. VIII Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2016)

[Ajuntament de Barcelona] Comité organitzador. V Seminari sobre Educació Inclusiva “La inclusió escolar mitjançant les TIC”. (5/2016)

[GENCAT – Departament d’Educació] “El jardí de la geometria“, taller de programació i robòtica educativa. V Jornada d’Inclusió Digital. (4/2016)

[Universitat Ramon Llull – Blanquerna] “Art & Technology“. Taller de programació i robòtica educativa. Màster Universitari en Ensenyament i Aprenentatge de l’Anglès a l’Educació Infantil i l’Educació Primària. (3/2016)

[GENCAT – Departament d’Educació] Taller “Aplicacions per aprendre a programar“. Trobada d’intercanvi experiències de programació i robòtica al Baix Llobregat. (3/2016)

[Universitat Autònoma de Barcelona] “La programació i la robòtica educativa en el currículum competencial de l’educació primària“. Grau en Educació Primària de la Facultat de Ciències de l’Educació – UAB. (7/2015)

[Universitat Ramon Llull – Blanquerna] “Art & Technology“. Taller de programació i robòtica educativa. Màster Universitari en Ensenyament i Aprenentatge de l’Anglès a l’Educació Infantil i l’Educació Primària. (3/2015)

[Clúster Edutech] “La Barcelona de les xemeneies”, un projecte de Realitat Augmentada a les aules – Jornada TIC i Aprenentatge, reptes i nous models . (11/2014)

[Consorci d’Educació de Barcelona] “Pensament creatiu a l’aula amb l’Scratch”, taller de programació per a secundària. CRP Sant Martí. (5/2013)

[Associació Espiral, Educació i Tecnologia] “La Barcelona de les xemeneies” – Jornada Aumentame 2013 sobre Realidad Aumentada en Educación – València. (4/2013)

[Associació Espiral, Educació i Tecnologia] “De vuelta a la escuela acompañados de Scratch” – Jornada Espiral 2013: “En educación, mejor sumar”.  (3/2013)