Skip to content

Programació amb microbit

La placa micro:bit és una potent eina educativa dissenyada per fomentar la creativitat i l’aprenentatge actiu en l’àmbit de la programació. Amb només 4×5 centímetres, aquesta placa ofereix una gran varietat de possibilitats per a professors i estudiants. Els seus sensors, llums LED i connexions permeten als alumnes explorar i crear projectes interactius, fomentant la seva imaginació. 

Amb una interfície amigable i programació visual, la micro:bit és accessible per a tothom, fins i tot per als principiants. A més, l’ús de la placa micro:bit pot estimular l’aprenentatge col·laboratiu i fomentar la resolució de problemes, ajudant a desenvolupar habilitats essencials per al segle XXI.

BBC Micro:bit V2.2

[Keyestudio] Kit educatiu de BBC Micro:bit V2.2 per a començar a programar els teus projectes.

Micro:bit 37 In 1 Starter Kit

[Keyestudio] Kit educatiu amb una completa selecció de sensors i actuadors per desenvolupar propostes d’aula.

Smart Home Starter Kit para Micro:bit

[Keyestudio] Kit educatiu per dissenyar una casa intel.ligent i aplicar l’internet de les coses (IOT) a la teva proposta d’aula.

Amb la placa micro:bit, els projectes STEAM prenen vida. Aquesta versàtil placa permet als estudiants explorar els àmbits de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques de manera pràctica i divertida. Poden crear projectes com ara un termòmetre digital per estudiar el clima, un sistema de llum automàtic que reacciona a l’ambient o un joc interactiu programat amb codi. A més, els alumnes poden dissenyar robots, maquetes i prototips tecnològics que combinin diferents disciplines. 

Amb aquest enfocament STEAM, els estudiants desenvolupen habilitats essencials com el pensament crític, la resolució de problemes i la col·laboració, preparant-los per a un futur innovador i creatiu. Amb la placa micro:bit, les possibilitats són infinites!

Mini Cutebot Kit para Micro:bit

[EF Elecfreaks] Kit educatiu per construir i programar un robot i desenvolupar projectes STEAM.

Wonder Building Bricks Coding Kit

[EF Elecfreaks] Kit educatiu per dissenyar estructures i màquines i desenvolupar projectes STEAM.

Basic Starter Kit

[GeeekPi] Kit educatiu amb una bona selecció de sensors i actuadors per crear els teus projectes a l’aula.