Skip to content

Taller de Beetle Blocks a RobiBaix

15 de juny de 2017

Els companys i companyes dels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament m’han convidat a participar a la Robibaix, la mostra de programació i robòtica educativa al Baix Llobregat. He acceptat encantat.

La RobiBaix  té com a objectiu visibilitzar i connectar experiències que tenen com a punt comú el llenguatge de programació i la robòtica educativa al servei de l’aprenentatge.

La trobada està adreçada a professorat de primària i secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula.

Vaig tenir ocasió de dinamitzar el taller “Programació visual per blocs amb Beetle Blocks i fabricació digital“. Beetle Blocks és un entorn de programació visual per blocs que permet dissenyar i generar formes tridimensionals que poden exportar-se i imprimir-se en 3D.

Beetle Blocks és un recurs gratuït, de codi lliure i amb un editor disponible en català que ens permetrà apropar-nos a la programació, el disseny 3D i la fabricació digital d’una manera senzilla i atractiva.