Col·laboracions

[GENCAT – Departament d’Ensenyament] “Programació visual per blocs i la fabricació digital“. Robibaix, trobada d’intercanvi experiències de programació i robòtica al Baix Llobregat. (5/2017)

[GENCAT – Departament d’Ensenyament] “Tecnologia creativa: el moviment maker a l’aula“. IX Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2017)

[GENCAT – Departament d’Ensenyament] “Descobrim i aprenem a programar junts amb ScratchJr“. II Jornada TAC 0-8. (9/2016)

[Universitat Pompeu Fabra – Universitat Oberta de Catalunya] “Tecnologies creatives a l’aula.  Programació i robòtica educativa“. Màster de Formació de Professorat de Secundària UPF-UOC. (5/2016)

[GENCAT – Departament d’Ensenyament] “Inclusió digital i robòtica educativa“. VIII Jornada de programació i robòtica educatives. (5/2016)

[GENCAT – Departament d’Ensenyament] “El jardí de la geometria“, taller de programació i robòtica educativa. V Jornada d’Inclusió Digital. (4/2016)

[Universitat Autònoma de Barcelona] “La programació i la robòtica educativa en el currículum competencial de l’educació primària“. Grau en Educació Primària de la Facultat de Ciències de l’Educació – UAB. (7/2015)

[ Universitat Ramon Llull – Blanquerna] “Art & Technology“. Taller de programació i robòtica educativa. Màster Universitari en Ensenyament i Aprenentatge de l’Anglès a l’Educació Infantil i l’Educació Primària. (3/2015)

[Clúster Edutech] “La Barcelona de les xemeneies”, un projecte de Realitat Augmentada a les aules – Jornada TIC i Aprenentatge, reptes i nous models . (11/2014)

[Associació Espiral, Educació i Tecnologia] “La Barcelona de les xemeneies” – Jornada Aumentame 2013 sobre Realidad Aumentada en Educación València. (4/2013)

[Associació Espiral, Educació i Tecnologia] “De vuelta a la escuela acompañados de Scratch” – Jornada Espiral 2013: “En educación, mejor sumar”.  (3/2013)

[Universitat de Barcelona] “Les intel·ligències múltiples a l’aula d’educació secundària”. I Trobada sobre les intel·ligències múltiples i les competències bàsiques: noves metodologies a l’aula (1/2009)