American Space Barcelona

L’American Space Barcelona és un projecte de col·laboració entre el Consolat General del Estats Units, Biblioteques de Barcelona i el Districte de Sant Andreu. Aquest servei, que forma part d’una xarxa global de més de set-cents cinquanta centres situats arreu del món, té com a objectiu principal l’intercanvi cultural entre Barcelona i els Estats Units mitjançant la promoció del diàleg, la interacció i la innovació.

L’American Space Barcelona és un espai de col·laboració i exploració on la tecnologia té un paper fonamental, on es promou l’aprenentatge informal i s’incentiva el creixement professional a través de diverses activitats i mitjançant la utilització de tecnologies capdavanteres.

És un servei que va dirigit especialment a estudiants de secundària i universitaris, però també a tot ciutadà interessat en aquests camps temàtics.

Està situat al vestíbul de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. Disposarà d’un equipament capdavanter per poder desenvolupar el programa tecnològic, que inclou material informàtic Apple (iPads, iMacs…), portàtils, impressora 3D, Lego Mindstorms, entre altres.

Canal American Space Barcelona a la Xarxa de Biblioteques de Barcelona
Agenda d'activitats de l'American Space Barcelona

♦  ♦  ♦

Per conèixer la situació dels espais on es realitzen activitats de programació, robòtica i fabricació digital pots consultar el mapa.